Jaetaan tietoa kunnallisen nuorisotyön tavoitteista!

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 To, 02/18/2021 - 13:54

Kuntavaalit ovat nuorisotyön kannalta merkittävimmät vaalit, koska iso osa nuoriin ja sitä myötä nuorisotyöhön liittyvistä päätöksistä tehdään kunnissa. Ei siis ole ihan sama, millaisella tietopohjalla päätöksiä tekevät toimivat.

Kanuuna-verkosto on lähettänyt tietoa kunnallisen nuorisotyön kuntavaalitavoitteista yli 8000 kuntapäättäjälle ympäri Suomen. Tähän mennessä kiinnostuksensa ja mielipiteensä Mitä tuumit tavoitteistamme? -kyselyn kautta on ilmaissut 217 kevään vaaleihin uudestaan ehdolle asettuvaa päättäjää.

Nyt kehotamme kaikkia nuorisotyöntekijöitä jakamaan linkkiä vaalitavoitteet kokoavalle sivustollemme ja tiedustelemaan oman kunnan ehdokkailta, joko tavoitteemme ovat tulleet tutuiksi. Tavoitteet on kirjattu siten, että tutustumalla niihin saa samalla tietoa kunnan hyvinvointityötä tukevista nuorisotyön keinoista ja -tekijöiden osaamisesta.

Kaikki mielipiteet osoittavat kiinnostusta, ja myös sinun mielipiteesi on tärkeä. Sen lisäksi, että välität viestiä omissa kanavissasi, vastaathan itsekin Mitä tuumit tavoitteistamme? -kyselyyn. Kuntavaalitavoitteet 2021 ja kysely ovat osoitteessa www.hyvinvoivanuorikuntalainen.fi.

Tags
Palaa takaisin