Kaanuunan verkostopäivillä NUPSia viidestä vinkkelistä

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 To, 03/09/2023 - 12:53

Kanuunan verkostopäivät Lahdessa 29.–30. elokuuta tarjoaa mahdollisuuden tarkastella NUPS-nuoristyön perussuunnitelmaa laajasti jopa viidestä eri näkökulmasta.

NUPSia työyhteisön prosessina, nuorisotyön sanoittajana ja nuorisopalveluiden työkaluna käsitellään tutkija ja työnohjaaja Minna Rauaksen kanssa. Nuorisotyön johtamisen ja tutkimuksen näkökulmiin pureutuvat omissa puheenvuoroissaan nuorisotutkijat Eila Kauppinen ja Tomi Kiilakoski.

Verkostopäivien ohjelma rakentuu neljän kunnallisen nuorisotyön kenttää läpileikkaavan teeman ympärille, jotka ovat tieto, kehittäminen, yhteistyö ja jakaminen. Ohjelmaa työstetään läpi kevään ja se täydentyy jatkuvasti. NUPS on ohjelmassa tapahtuman toisena päivänä eli keskiviikkona 30.8. kello 09.00–12.00.

Kanuunan verkostopäivät -tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu kaikille kunnallisen nuorisotyön ammattilaisille ja siitä kiinnostuneille toimijoille. Tervetuloa viihtymään, inspiroitumaan ja tapaamaan kollegoja ympäri Suomen vaikka koko työyhteisön voimin!

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan.

Palaa takaisin