Kanuuna kiittää kaikkia osallistuneita!

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Pe, 06/18/2021 - 12:05

Ammattiaikuisten päivänä 4.6., sitä ennen ja sen jälkeen sosiaalisessa mediassa on ollut informatiivisia ja ihastuttavia nuorisotyön ammattilaisten tekemiä kuvia, tekstejä ja videoita nuorisotyöstä ympäri Suomen. Oli ilo huomata, kuinka moni puki profiilikuvansa teeman mukaisiin kehyksiin ja jakoi siihen liittyviä päivityksiä omissa kanavissaan. Kanuuna kiittää kaikkia kampanjointiin osallistuneita ja siihen tavalla tai toisella panostaneita!

Vain muutamissa viikoissa Ammattiaikuiset.fi-kampanjasivulla on ollut yli 1,1 tuhatta aktiivista, yksittäistä käyttäjää. Sivusto on kerännyt liki 5,4 tuhatta katselukertaa. Materiaaleja, kuten profiilikuvan kehyksiä ja kuvia, ladattiin noin 600 kertaa.

Ammattiaikuisten päivän Facebook-tapahtumaan vastasi 250 henkilöä, joista 162 osallistui ja 88 merkitsi itsensä kiinnostuneeksi. Instagramissa kampanjan hashtageilla tehtiin toista sataa julkaisua.

Lisäksi kampanjan maksettuja Facebook-mainoksia on nähnyt liki 74 tuhatta henkilöä. Näyttökertoja mainoksilla on ollut yhteensä noin 550 tuhatta. Mainokset pyörivät kesäkuun loppuun saakka ja niiden esittämistä on mahdollista jatkaa taas syksyllä.

Ei ihan huonosti ensimmäistä kertaa ikinä toteutetulle teemapäivälle ja kampanjalle. Jatkoa odotellessa voi liittyä teemapäivän pohjalta luotuun Facebook-ryhmään.

Tags
Palaa takaisin