Kulttuurisen nuorisotyön tekijöille oma vertaisverkosto?

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Pe, 10/16/2020 - 09:51

Kanuuna kutsuu kulttuurisen nuorisotyön tekijöitä mukaan verkkokeskustelutuokioon. Keskustelua käydään torstaina 29.10. kello 10.00 alkaen. Mukana keskustelussa on tutkijatohtori Satu Olkkonen Taideyliopiston taiteellisen tutkimuksen keskuksesta.

Keskustelutuokio on suunnattu erityisesti niille työntekijöille, joille kulttuurinen nuorisotyö on osa työnkuvaa. Tarkoituksena on käsitellä osallistujien esiintuomia ammatillisia aiheita, ilmiöitä, teemoja ja tuntoja kannustavassa vertaismentoroinnin hengessä.

Jos tapaaminen kerää osallistujia, joiden toiveena on jatkaa aiheen parissa, järjestään vastaavia vertaismentorointituokioita lisää. Mahdollista on myös perustaa kulttuurisen nuorisotyön tekijöille oma verkostonsa, jonka vetäjäksi Olkkonen on lupautunut. Häneltä saa myös konkreetista apuna vaikkapa produktioiden kirkastamisessa ja rahoitusten hakemisessa.

Ensimmäinen keskustelutuokio järjestetään Discordissa Kanuunan serverille luodulla Kulttuurisen nuorisotyön kanavalla. Tervetuloa mukaan kaikki kulttuurisen nuorisotyön parissa puurtavat!

Lue Satu Olkkosen ajatuksia kulttuurisesta nuorisotyöstä hänen kirjoittamastaan blogitekstistä.

Tags
Palaa takaisin