Nuorisotyön ammattilaiset saavat oman teemapäivänsä

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Ma, 05/31/2021 - 13:01

Perjantaina 4. kesäkuuta vietetään kaikkien aikojen ensimmäistä ammattiaikuisten päivää. Ammattiaikuiset ovat nuorisotyön ammattilaisia, joille teemapäivä koulujen päättäjäispäivän aattona on myös kevään kiireisin työpäivä.

Päivän aikana nuorisotyön ammattilaiset eri puolilla Suomea jakavat sosiaalisessa mediassa tietoa, kuvia ja videoita tärkeästä työstään nuorten parissa. Tarkoituksena on näyttää, miten ja millaisissa ympäristöissä nuorisotyötä tehdään. Näin kuntavaalien alla esiin on tarkoitus nostaa erityisesti kunnallista nuorisotyötä ja kertoa myös pian valittaville kuntapäättäjille, millaista vastinetta kunnat saavat nuorisotyöhön käyttämilleen euroille.

Teemaan liittyviä päivityksiä voi seurata sosiaalisessa mediassa tunnisteilla: #Kukaaneikasvayksin #ammattiaikuiset #nuorisotyökunnissa #nuorisotyö #ammattiaikuistenpäivä. Ammattiaikuisten päivä -tapahtuma löytyy Facebookista ja lisää tietoa saa osoitteesta www.ammattiaikuiset.fi.

Teemapäivän taustalla on Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna. Osaamiskeskuksen toiminnan rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lisätietoja

Suvi Lappalainen
verkostopäällikkö
Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna
+358 50 383 6453
suvi.lappalainen@lahti.fi

Tags
Palaa takaisin