Pienten ja harvaan asuttujen kuntien nuorisotyöntekijöille oma verkosto

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Ti, 05/21/2019 - 08:19

Pienten ja harvaan asuttujen kuntien nuorisotyöntekijöille perustetaan oma verkosto. Uuden verkoston ensimmäinen tapaaminen järjestetään Mikkelissä 30.–31. lokakuuta. Verkosto tarjoaa vertaistuellisen foorumin yksin tai hyvin pienin resurssein kunnallisessa nuorisotyössä kamppaileville.

Verkoston tarkoituksena on mahdollistaa oman työn kehittäminen, toisten vastaavassa tilanteessa työskentelevien kohtaaminen, toimivien yhteistyömallien varastaminen ja vaikka työnohjaus, jos sellaista ei omassa kunnassa ole saatavilla.

Verkosto vastaa aluehallintovirastojen järjestämillä alueellisilla nuorisotyönpäivillä esiin nousseeseen tarpeeseen. Verkostotapaamisen Kanuunan kanssa järjestää Mikkelin kaupungin nuorisotoimi, XAMK-Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu ja Itä-Suomen aluehallintovirasto. Lisää tietoa, kuten paikka ja ohjelma aikatauluineen, on luvassa lähempänä tapaamisen ajankohtaa.

Oletko kiinnostunut verkostosta?

Tulisitko mukaan tapaamiseen tai haluaisitko olla mukana suunnittelemassa tapaamisen ohjelmasisältöä? Olisimme kiitollisia, jos ilmaisisit kiinnostuksesi vastaamalla lyhyeen kyselyyn. Vastaaminen vie noin kaksi minuuttia eikä se sido eikä velvoita vastaajaa mihinkään.

Vastaa kyselyyn tästä.

Lisätietoja

Johanna Kalliomaa
suunnittelija
Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna
p. 044 482 6220
johanna.kalliomaa@lahti.fi

Tags
Palaa takaisin