Salaliittoteorioiden ja rokotekielteisyyden vaikutukset nuoriin ja nuorisotyöhön

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Ti, 10/05/2021 - 09:07

Kanuuna järjestää keskustelutilaisuuden salaliittoteorioiden ja rokotekielteisyyden vaikutuksista nuoriin ja nuorisotyöhön tiistaina 12. lokakuuta kello 13.00–14.30 Teamsissä.

Koronaviruspandemian rajoitustoimenpiteet ovat sosiaalisten seurausten ohella synnyttäneet suuren määrän virheellistä ja harhaanjohtavaa tietoa. Monet eri tahot hyödyntävät ihmisten peruspelkoja ja levotonta uutisvirtaa. Harhaanjohtavaa terveystietoa, huijauksia ja salaliittoteorioita sekä erehdyttämistä on tarjolla monimutkaisen ja ristiriitaisen tilanteen ymmärtämiseen.

Miten käsitellä vaihtoehtoisten narratiivien ja salaliittoteorioiden teemoja nuorten kanssa? Aiheesta alustaa Diakonissalaitoksen väkivaltaisen radikalisoitumisen ja ekstremismin vastaisen EXIT-hankkeen projektityöntekijä Matti Cantell.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta toivoisimme, että vastaisit muutamiin teemaan liittyviin kysymyksiin Padlet-seinällä 4.10. mennessä. Mukaan keskustelutilaisuuteen pääset tämän Teams-linkin kautta.

Tags
Palaa takaisin