Tulevat verkkokeskustelutuokiot

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Pe, 01/13/2023 - 07:23

Kanuunan verkkokeskustelutuokiot ovat avoimia kaikille nuorisotyön ammattilaisille. Voit valita keskusteluryhmiä ja kehittämisverkostoja oman ammatillisen kiinnostuksesi mukaan ja osallistua keskustelutuokioihin vapaasti ilman ennakkoilmoittautumista.

Jopo-ohjaajien keskusteluryhmä

Joustavan perusopetuksen eli JOPO-ohjaajien ryhmä keskustelee 16.1. kello 14.00–15.30. Aiheena on työparityöskentely, sen haasteet ja mahdollisuudet opettajan ja ohjaajan välillä. Aiheesta alustaa tutkija ja työnohjaaja Minna Rauas. Keskustelua MS Teamsin välityksellä vetää suunnittelija Riitta Mikkonen Kanuunasta. Mukaan JOPO-keskusteluun pääset tästä.

Kestävän nuorisotyön keskusteluryhmä

Kestävän nuorisotyön keskusteluryhmä suunnittelee kevään keskustelutuokiolle aiheita 17.1. kello 13.00–14.00. Keskustelua Discordissa Kanuunan serverillä vetävät Ulla Pötsönen Mikkelin ja Anne Kärkkäinen Iisalmen nuorisopalveluista. Tule kertomaan omia toiveitasi aiheisiin liittyen!

2. asteella nuorisotyötä tekevien keskusteluryhmä

2. asteen oppilaitoksessa nuorisotyötä tekevien ryhmä keskustelee 19.1.kello 14.30–16.00. Aiheena on oppilaitoksen vuosikellon ja tapahtumien suunnittelu yhteisöllisyyden ja toteutuksen apuna. Keskustelua MS Teamsin välityksellä vetää Tilda Salo Samiedusta. Liity mukaan 2. asteen keskusteluun tästä.

Arviointi ja dokumentointi -verkosto

Arviointi ja dokumentointi -verkosto tarkastelee nuorille suunnatun kyselyn tuloksia 24.1. kello 13.00–14.00. Keskustelua valtakunnallisista tuloksista käydään MS Teamsin välityksellä. Keskustelua vetävät suunnittelijat Juha Leskinen ja Petra Mäki Kanuunasta. Liity Arviointi ja dokumentointi -keskusteluun tästä.

Mielen hyvinvoinnin vahvistajat

Mielen hyvinvoinnin vahvistamisesta kiinnostuneet keskustelevat 24.1. kello 14.00–15.30. Keskustelun aiheena on itsemyötätuntoRiittämättömyyden tunteet ovat yleistyneet yhteiskunnassamme ja ne vaivaavat myös yhä useampia nuoria. Mikä ajassamme ja arvoissamme aiheuttaa riittämättömyyttä ja kriittistä suhtautumista itseä kohtaan? Miten liiallinen itsekritiikki vaikuttaa mielenterveyteen? Voisimmeko aloittaa riittävyyden vallankumouksen? Keskustelua vetää asiantuntija Elina Marjamäki MIELI ry:stä ja suunnittelija Riitta Mikkonen Kanuunasta. Liity mukaan mielen hyvinvoinnin MS Teams -keskusteluun tästä.

Nuorisotaloissa ja -tiloissa työskentelevien keskusteluryhmä

Nuorisotaloissa ja -tiloissa työskentelevät paneutuvat digitaalisiin jäsenkortteihin ja erilaisiin mahdollisuuksiin asiakastietojen sähköiseen keräämiseen 25.1. kello 12.00–14.00. Aiheesta keskustelemassa ovat Vantaan kaupungin nuoriso- ja yhteisöpalveluiden suunnittelija Annika Bäck, Turun kaupungin toiminnanjohtaja Maria Halkilahti ja Kanuunan suunnittelija Juha Leskinen. Tämän lisäksi jaetaan alkaneen vuoden ajankohtaiset kuulumiset tiloilta ja taloilta ympäri Suomen. Keskustelua vetää suunnittelija Reetta Möller Kanuunasta. Mukaan nuorisotalojen MS Teams -keskusteluun pääset tästä.

Yhdenvertaisuusverkosto

Yhdenvertaisuusverkosto jatkaa mahdollisen opintovierailun suunnittelua 25.1. kello 13.00–14.30 MS Teamsin välityksellä. Keskustelua vetää suunnittelija Petra Mäki Kanuunasta. Mukaan yhdenvertaisuuskeskusteluun pääset tästä.

Julkisten tilojen nuorisotyön verkosto

Julkisten tilojen nuorisotyön verkosto jakaa ajankohtaisia kuulumisia ja suunnittelee alkanutta vuotta 26.1. kello 12.00–14.00. Mukaan keskusteluun ovat tervetulleita kaikki julkisissa tiloissa, kuten kauppakeskuksissa, kaduilla, raiteilla tai vaikkapa huoltoasemilla nuorisotyötä tekevät ammattilaiset. Keskustelua vetää suunnittelija Reetta Möller Kanuunasta. Julkisten tilojen keskusteluun pääset tästä.

Nuorisotyö koulussa -verkosto

Nuorisotyötä koulussa tekevien keskustelutuokiossa 26.1. kello 14.00–15.30 Kanuunan suunnittelija ja teatteri-ilmaisun osaaja Ninni Parviainen kertoo, miten luovia menetelmiä voi hyödyntää ryhmädynamiikan vahvistamisessa. Keskustelua käydään MS Teamsin välityksellä ja sitä vetää Kanuunan suunnittelija Riitta Mikkonen. Mukaan nuorisotyö koulussa -keskusteluun pääset tästä.

Kulttuurisen nuorisotyön keskusteluryhmä

Kulttuurisen nuorisotyön ryhmä kahvittelee Nuori Kulttuurin kanssa 27.1. kello 10.00–11.30. Kahvikeskustelun aiheina ovat tällä kertaa tapahtumaviestintä ja katselmukset osana kulttuurista nuorisotyötä. Vieraina Jelmu ry ja Sirkuskoulu Estradi. Keskustelua vetävät suunnittelija Ninna Parviainen Kanuunasta ja kulttuurisen nuorisotyön suunnittelija Johanna Hurme Nuori Kulttuurista. Mukaan kulttuurisen nuorisotyön MS Teams -keskusteluun pääset tästä.

Monitoimitilat-verkosto

Monitoimitiloissa työskentelevät keskustelevat 31.1. kello 13.00–14.30. Aiheena on yhteisen toimintakulttuurin rakentaminen monitoimitilaan.  Tule jakamaan hyvät käytäntösi ja oppimaan uusia vinkkejä muilta monitoimitiloissa työskenteleviltä. Keskustelua vetää Kanuunan suunnittelija Riitta Mikkonen. Mukaan monitoimitilojen MS Teams -keskusteluun pääset tästä.

Yhteisöllisen pelaamisen verkosto

Yhteisöllisen pelaamisen verkosto keskustelee 31.1. kello 13.00–14.00. Aiheena on yhdenvertaisempi pelikulttuuri ja siihen liittyvä opas, jonka tuottaa Non-toxic – syrjimätön pelikulttuuri -hanke. Mukana keskustelussa ovat Non-toxicin Essi Taino ja Sonja Ahtiainen.  Työn alla olevan oppaan tavoitteena on nuorisotyöntekijöiden, e-urheilutoimijoiden, tapahtumatuottajien ja muiden nuoria kohtaavien ammattilaisten peleihin liittyvän ammattitaidon kasvattaminen ja yhdenvertaisemman pelikulttuurin rakentaminen. Keskustelua vetää suunnittelija Juha Leskinen Kanuunasta. Mukaan yhteisöllisen pelaamisen MS Teams -keskusteluun pääset tästä.

Erityisnuorisotyöntekijöiden keskusteluryhmä

Erityisnuorisotyöntekijät keskustelevat 3.2.23 kello 14.00–15.30. Keskustelua vetää erityisnuorisotyöntekijä Kalle Salmi Porin nuorisopalveluista. Liity mukaan erkkareiden MS Teams -keskusteluun tästä.

Tags
Palaa takaisin