Tulevia tapahtumia

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 To, 06/16/2022 - 13:27

Järjestämme tässä kuussa vielä yhden tapahtuman, mutta heinäkuussa emme ainuttakaan. Kesälomomien jälkeen alkaa taas tapahtua, ja listalla onkin erilaisia tilaisuuksia jo pitkälle syksyyn. Poimi listalta kalenteriisi sinua kiinnostavia verkostotapaamisia ja verkkokeskustelutuokioita.

Keskustelutuokioihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Niihin pääset mukaan oheisten linkkien kautta. Verkostotapaamisiin keräämme ilmoittautumiset ennakkoon. Ilmoittautumislinkit ja ohjelmatiedot tulevat uutiskirjeiden mukana lähempänä tapaamisten ajankohtia.

Nuorisotyön arvioinnista ja dokumentoinnista kiinnostuneille

Arviointi ja dokumentointi -verkoston juhannuskahvit juodaan Osaajat online -keskustelutuokiossa 23.6. kello 10.00–11.00 Teamsissa. Luvassa on muun muassa reaaliaikaisia kuulumisia nuorisotyön kriteeristöä samaan aikaan Helsingissä päivittävältä ryhmältä. Liity mukaan arviointi ja dokumentointi -keskusteluun tästä.

Arviointi ja dokumentointi -verkoston tapaaminen järjestetään Kouvolassa 4.–5.10. Lisätietoja verkostotapaamisesta julkaistaan syyskuussa.

Pienissä kunnissa nuorisotyötä tekeville

Pienten kuntien Osaajat online -tuokiossa 10.8. kello 12.00–13.30 jaetaan kesän kuulumiset ja suunnitellaan yhdessä verkoston syyskautta, kuten livetapaamisen sisältöä. Verkosto tarjoaa pienissä ja harvaan astutuissa kunnissa nuorisotyötä tekeville yhteisön ja vertaistukea silloin, kun sitä ei välttämättä omassa työarjessa ole saatavilla. Mukaan pienten kuntien keskusteluun pääset tästä.

Yhdenvertaisuudesta ja ihmisoikeuksista kiinnostuneille

Yhdenvertaisuusverkoston tapaaminen järjestetään Lahdessa 28.–30.9. Tapaaminen on suunnattu niille nuorisotyön ammattilaisille, jotka haluavat kehittää aktiivisesti yhdenvertaisuuteen ja ihmisoikeuksiin liittyviä asioita työssään. Lisätietoja verkostotapaamisesta julkaistaan elokuussa.

Tehostetusta nuorisotyöstä kiinnostuneille

Tehostetun nuorisotyön verkoston tapaaminen järjestetään Helsingissä 6.–7.10. Tapaaminen on tarkoitettu kaikille tehostetun nuorisotyön teemoista kiinnostuneille nuorisoalan ammattilaisille. Lisätietoja julkaistaan elokuussa.

Nuorisotyötä koulussa tekeville

Nuorisotyö koulussa -verkoston tapaaminen järjestetään Lappeenrannassa 3.–4.11. Lisätietoja verkostotapaamisesta julkaistaan lähempänä tapaamisen ajankohtaa.

Tags
Palaa takaisin