Työpaja työhyvinvoinnin edistämiseksi nuorisoalalla

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Pe, 05/14/2021 - 07:20

Kanuuna kutsuu nuorisotyön ammattilaisia Riittämättömyydentunteesta maailmanparantajaksi -työpajaan, joka järjestetään tiistaina 1. kesäkuuta kello 13.00–15.00 Teamsissa. Tilaisuudessa muovataan toimenpidesuosituksia, jotka tulevat konkreettisesti edistämään työhyvinvointia nuorisotyössä.

Valtakunnalliset toimenpidesuositukset työhyvinvoinnin edistämiseen nuorisoalalla on määrä julkaista syksyllä. Suositukset pohjautuvat tutkimusaineistoon, jossa yli 400 nuorisotyön ammattilaista kertoi näkemyksiään työhyvinvoinnista ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Prosessi kaipaa kuitenkin vielä ammattilaisten kommentteja ja näkemyksiä.

Työpajassa tutkija Minna Rauas esittelee 12 näkökulmaa, jotka ovat tutkimusaineiston perusteella keskeisiä tekijöitä työhyvinvoinnin edistämisessä. Osallistujilta kaivataan tietoa siitä, miten nämä näkökulmat istuvat käytännön työhön ja millaiset toimenpidesuositukset tulisi julkaista.

Työpaja on osa tutkimusta, joten se tallennetaan. Työpajaan osallistuvien nimiä ei julkaista, mutta toivomme ilmoittautumista 28.5. mennessä työskentelytavan suunnittelemiseksi.

Tutkimusta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö ja sitä hallinnoi Nuoriso- ja Liikunta-alan asiantuntijat ry. Kanuuna on mukana tutkimushankkeen ohjausryhmässä.

Ilmoittaudu mukaan tästä. Saat muutaman minuutin kuluessa Teams-osallistumislinkin sähköpostiisi. Jos et jostain syystä saakaan linkkiä, ota yhteyttä Anna-Kaisa Vihersaloon.

Yhteyshenkilö

Anna-Kaisa Vihersalo
suunnittelija
Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna
p. 044 482 6220
anna-kaisa.vihersalo@lahti.fi

Tags
Palaa takaisin