Uusi kirjaamislomake käytettävissä heti tammikuussa

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 To, 12/19/2019 - 12:25

Nuorisotyön dokumentointiin tarkoitettu, sähköinen kirjaamislomake on kuntien käytettävissä 1. tammikuuta 2020 alkaen. Pelkistetyn lomakkeen kirjausosioon liitetään tammikuun aikana raportointityökalu, jonka myötä lukuja voi myös tulostaa kaaviona tai Excel-taulukkona.

Uusi lomake on osoitteessa www.nuorisotilastot.fi/lokikirja. Kirjautumistunnuksen saa Kanuunan Juha Leskiseltä, p. 044 482 6310 tai juha.leskinen@lahti.fi.

AVI:n tilastotiimin kanssa tehdyllä kirjaamislomakkeella ryhdytään keräämään samoja, Logbookin kanssa tututuksi tulleita tietoja. Pysyvää ratkaisua suomalaisen nuorisotyön tarpeisiin vastaavan dokumentointijärjestelmän kehittämiseen etsitään yhteistyössä Opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa.

Ei tietoja Logbookiin enää 31.12.2019 jälkeen

Logbookiin ei saa syöttää tietoja enää joulukuun jälkeen. Jos tietoja syöttää vahingossakin ensi vuoden puolella, laskuttaa KEKS sitä kuntaa, joka tietojaan on tallentanut. Tämä ei koske niitä kuntia, joilla on oma sopimus KEKS:in kanssa.

Tiedot ulos Logbookista tammikuun aikana

KEKS säilyttää kuntien kirjaamat tiedot Logbookissa tammikuun loppuun saakka. Jokainen kunta ottaa omat tietonsa Logbookista ulos  ja talteen itselleen. Ohjeet (pdf) saa materiaalipankista.

Tags
Palaa takaisin