Uusia verkostoja suunnitteilla

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 To, 02/27/2020 - 08:48

Kanuuna perustaa uusia verkostoja nuorisotyöntekijöiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kentältä kantautuneiden viestien perusteella päätimme kartoittaa, kuinka moni on kiinnostunut ja halukas tulemaan mukaan suunnitelmissa oleviin uusiin verkostoihin.

Muuttuvan maailman verkosto

Ilmastokatastrofin aiheuttama ilmastoahdistus puhututtaa nuoria paljon. Ilmastolakkoilu, kestävä kehitys ja voimattomuus suurten ilmiöiden äärellä ovat aiheita, joihin nuorten kanssa työskentelevät törmäävät usein. Nopeasti muuttuvassa maailmassa on kuitenkin monia muitakin nuoria askarruttavia kysymyksiä, kuten muuttuva työelämä, teknologinen vallankumous ja verkkokeskustelujen kärjistyvä sävy. Voisiko Muuttuvan maailman verkosto olla vaihtuvalla teemalla kokoontuva ryhmä, joka tapaamisissa keskityttäisi aina verkostosta nouseviin aiheisiin?

Vastaa Muuttuvan maailman verkostoa koskevaan kyselyyn.

Yhteisöllisen pelaamisen verkosto

Pelaaminen on ollut tapa viettää aikaa ja solmia suhteita kaikissa kulttuureissa Mesopotamian ajoista lähtien. Siksi pelaaminen on ollut myös suosittu ja luonteva nuorisotyön väline. Yksi potentiaalisista uusista Kanuunan verkostoista olisikin ”Yhteisöllisen pelaamisen verkosto”, jossa kaikenlaista pelaamista nuorisotyön välineenä voisi kehittää yhdessä eteenpäin. Oli kyse sitten pelitalotoiminnasta, lautapeleistä tai biljardista, niin tämä verkosto nivoisi yhteen kaikenlaiset nuorisotyössä käytettävät pelit.

Vastaa Yhteisöllisen pelaamisen verkostoa koskevaan kyselyyn.

Molempien kyselyiden vastaamisaika riippuu siitä, kuinka lyhyesti tai pitkästi haluat vastata, joten aikaa voi mennä puoli minuuttia tai tuntia. Kanuuna kiittää kaikenlaisista vastauksista!

Tags
Palaa takaisin