Valitse verkkokeskusteluja kiinnostuksesi mukaan

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 To, 09/01/2022 - 13:20

Valitse Kanuunan järjestämien verkkokeskustelutuokioiden joukosta sinua kiinnostavat ja tule vaihtamaan ajatuksia eri puolilla Suomea työskentelevien kollegoiden kanssa! Sinun ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Riittää, että olet netissä ja klikkaat osallistumislinkkiä ilmoitettuna ajankohtana.

Syyskuussa keskustelutuokioita järjestetään:

Julkisissa tiloissa nuorisotyötä tekeville

Julkisten tilojen nuorisotyön verkoston Osaajat online -keskustelutuokiossa 6.9. kello 12.00–14.00 vaihdetaan ajankohtaiset kuulumiset ja suunnitellaan marraskuussa Torniossa järjestettävää verkostotapaamista. Tervetuloa mukaan kaikki julkisissa tiloissa, kuten kauppakeskuksissa, kaduilla, kirjastoissa, huoltoasemilla tai raiteilla nuorisotyötä tekevät! Liity julkisten tilojen Teams-keskusteluun tästä.

JOPO-ohjaajille

JOPO eli joustavan perusopetuksen ohjaajat keskustelevat 7.9. kello 14.00–15.30 Teamsissa ensimmäistä kertaa kesän jälkeen. Tule mukaan suunnittelemaan JOPO-keskusteluryhmän syksyä ja vaihtamaan lukukauden aloitustunnelmia. Mukaan JOPO-keskusteluun pääset tästä.

Kulttuurisesta nuorisotyöstä kiinnostuneille

Kulttuurisen nuorisotyön keskusteluryhmän syksy starttaa 8.9. kello 13.00–14.30 Kanuunan ja Nuori Kulttuurin yhteisellä paneelikeskustelulla, jonka aiheena on kulttuurinen nuorisotyö kunnissa nyt ja tulevaisuudessa. Panelisteina ovat mm. hankekoordinaattori Miia Lyyra Nuoret ja osallisuus -hankkeesta, näyttelijä ja nuorisolinjan ohjaaja Johanna Virsunen Kemin Kaupunginteatterista, teatterin ja kulttuurisen nuorisotyön toimialajohtaja Pasi Saarinen Suomen Nuorisoseurat ry:stä sekä kulttuurituottaja Milka Uusitalo Tampereen nuorisopalveluista. Tule haistelemaan uusia tuulia ja liity mukaan kulttuurisen nuorisotyön Teams-keskusteluun tästä.

Pienissä tai harvaan asutuissa kunnissa nuorisotyötä tekeville

Pienten kuntien Osaajat online -tuokio järjestetään 7.9. kello 12.00–13.30 Teamsissa. Luvassa on Hetkessä teille - liikkuvaa nuorisotyötä pienissä kunnissa ja taajamien ulkopuolella -puheenvuoro, jonka pitävät Aseman Lapset ry:n hankekoordinaattorit Roy Pietilä ja Tuomo Kantele sekä Humakin liikkuvan nuorisotyön tutkija Aino Tormulainen. Tuokiossa vaihdetaan myös ajankohtaiset kuulumiset. Liity pienten kuntien keskusteluun tästä.

2. asteella nuorisotyötä tekeville

2. asteen oppilaitoksessa nuorisotyötä tekevien keskusteluryhmä kokoontuu 13.9. kello 9.00–10.30. Venla Silventoisen jatkaessa muihin tehtäviin, ryhmän vetovastuun ottaa ohjaaja Tilda Salo Samiedusta. Tule moikkaamaan Tildaa ja ideoimaan yhdessä keskustelujen aiheita syksyn tuokioihin! Liity 2. asteen Teams-keskusteluun tästä.

Monitoimitiloissa työskenteleville

Monitoimitilat-verkoston Osaajat online -keskustelutuokiossa 13.9. kello 13.00–14.30 Teamsissa mietitään syksyn teemoja ja ryhdytään suunnittelemaan verkostotapaamista kasvokkain. Mukaan monitoimitilat-keskusteluun pääset tästä.

Nuorisotaloissa ja -tiloissa työskenteleville

Nuorisotaloissa ja -tiloissa työskentelevien keskusteluryhmä vaihtaa alkusyksyn kuulumiset Teamsissa 15.9. kello 12.00–13.30. Vapaamuotoiseen keskustelutuokioon ovat tervetulleita kaikki taloilla ja tiloilla työskentelevät, myös nuorisotyön harjoittelijat. Liity mukaan nuta-keskusteluun tästä.

Nuorisotyötä koulussa tekeville

Nuorisotyö koulussa -verkoston Osaajat online -keskustelutuokiossa 15.9. kello 14.00–15.30 Teamsissa käydään läpi kuulumiset ja ajankohtaiset asiat, kuten tulevan verkostotapaamisen ohjelma. Lisäksi koordinaattori Malla Heino kertoo Omaishoitajaliiton Jangsterit-hankkeesta, jonka tavoitteena on mm. tavoittaa perheessään hoivatilanteessa olevia alle 18-vuotiaita. Liity mukaan konu-keskusteluun tästä.

Yhdenvertaisuuden edistämisestä kiinnostuneille

Yhdenvertaisuuden edistämisestä kiinnostuneille nuorisotyön ammattilaisille järjestetään 20.9. kello 13.00–14.00 verkkotilaisuus, jossa käsitellään sukupuolivähemmistöön kuuluvien ja sukupuoltaan pohtivien nuorten hyvinvoinnin tukemista sekä sitä, kuinka nuorisoalalla luodaan tiloja, joihin jokainen kokee olevansa sukupuolestaan riippumatta tervetullut. Aiheeseen liittyvän perustietopaketin käsittelyn lisäksi aikaa on varattu keskustelulle ja kysymyksille. Tilaisuuden vetää Trans ry:n puheenjohtaja Valo Vesikauris, joka on itsekin nuorisoalalla työskennellyt sosionomi. Liity mukaan yhdenvertaisuus-tuokioon tästä.

Kestävästä nuorisotyöstä kiinnostuneille

Kestävän nuorisotyön keskusteluryhmä kokoontuu 27.9. kello 13.00–14.00 Kanuunan Discord-serverin Osaajat online -äänikanavalla. Tule hakemaan vinkkejä kestävään nuorisotyöhön, esittämään toiveita teemoista tai vierailijoista ja kertomaan omasta kestävästä nuorisotyöstä. 

Tags
Palaa takaisin