Verkkokeskustelut jatkuvat taas

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Pe, 08/11/2023 - 07:12

Kanuunan verkkokeskustelutuokiot ovat avoimia kaikille nuorisotyön ammattilaisille. Voit valita aiheita oman ammatillisen kiinnostuksesi mukaan ja osallistua tuokioihin vapaasti ilman ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia kollegojen kanssa ympäri Suomen!

Seuraavana keskustelevat

Jopo-ohjaajien keskusteluryhmä

Jopo eli joustavan perusopetuksen ohjaajat keskustelevat torstaina 17.8. kello 14.30–16.00. Miten syksy on lähtenyt käyntiin, kuinka uusi ryhmä toimii ja miten sitä ryhmäytetään? Keskustelua vetävät Kanuunan suunnittelijat Petra Mäki ja Riitta Mikkonen. Liity mukaan jopo-keskusteluun tästä.

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä

Nuorten tieto- ja neuvontatyön ryhmä keskustelee keskiviikkona 23.8. kello 9.00–10.00. Aiheena on Chatbotin hyödyntäminen nuorten tieto- ja neuvontapalveluissa. Keskustelua ohjaa Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana FedotoffMukaan tieto- ja neuvontatyön keskusteluun pääset tästä.

Nuorisotyö koulussa -verkosto

Nuorisotyötä kouluissa tekevät vaihtavat syksyn kuulumisia keskiviikkona 23.8. kello 14.00–15.30.  Tällä kertaa pohdimme erityisesti ryhmäyttämiseen liittyviä käytäntöjä. Keskustelua vetävät Kanuunan suunnittelijat Petra Mäki ja Riitta Mikkonen. Mukaan nuorisotyötä koulussa tekevien keskusteluun pääset tästä.

Tags
Palaa takaisin