Muuttuva maailma

Haaveverkoston nimi muuttui Muuttuvan maailman verkostoksi toukokuussa 2020. Nimen muutoksen myötä uudistunut verkosto kutsuu mukaan uusia, muuttuvan maailman ilmiöistä kiinnostuneita jäseniä.

Muuttuvan maailman verkosto kokoontuu verkossa säännöllisesti ja tarvittaessa. Lisäksi verkostolaiset tapaavat kasvokkain noin kerran vuodessa. Verkosto pureutuu vaihtuviin teemoihin, joita voivat olla esimerkiksi teknologinen vallankumous, verkkokeskustelujen kärjistyvä sävy tai vaikkapa muuttuva työelämä.

Alkujaan Nuorten Akatemialta Kanuunan koordinoitavaksi siirtynyt verkosto on tarkoitettu nuorten parissa kunnissa, oppilaitoksissa, seurakunnissa ja järjestöissä työskenteleville. Tervetuloa mukaan uudistuneeseen verkostoon!

Verkkoseminaari pandemian vaikutuksesta nuorisotyöhön

Kevään aikana muun muassa Discordissa kokoontunut verkosto on päättänyt järjestää avoimen verkkoseminaarin pandemian vaikutuksesta nuorisotyöhön. Seminaari järjestetään keskiviikkona 9. syyskuuta kello 12.00 alkaen. Ohjelmatiedot ja puhujat ilmoitetaan lähempänä seminaarin ajankohtaa.

Jos Muuttuvan maailman verkosto kiinnostaa, ota yhteyttä Kanuunan suunnittelija Juha Leskiseen,
p. 044 482 6310 tai juha.leskinen@lahti.fi.

29.04.2020

Haaveverkosto kokoontui Osaajat Online -keskustelutuokiossa keskiviikkona 29.4. Tunnin mittaisen tuokion aikana Kanuunan serverille tätä verkostoa varten tehdylle kanavalle poikkesi 14 verkoston toiminnasta kiinnostunutta nuorisotyön…

07.04.2020

Tunnin mittaiset Osaajat Online -tuokiot ovat avoimia kaikille nuorisotyön ammattilaisille ja ne järjestetään Discordissa Kanuunan serverillä.

Keskustelutuokioissa voi vaihtaa poikkeustila-ajan kuulumisia ja jakaa kokemuksia samaa…

22.10.2019
Haaveverkoston seuraava tapaaminen järjestetään Helsingissä 27.–28. marraskuuta. Tapaamisen teemana on nuorten ympäristöahdistus.
14.05.2019

Jyväskylässä 6.–7. toukokuuta järjestetyssä verkostotapaamisessa oli mukana myös livekuvittaja Linda Saukko-Rauta. Saukko-Rauta kiteytti ja visualisoi verkostoa ja sen toimintaa tapaamisen aikana näkemänsä ja kuulemansa perusteella.…

28.03.2019
Haaveverkosto kokoontuu ensimmäistä kertaa Kanuunan verkostona 6.–7. toukokuuta Jyväskylässä. Viime syksynä Nuorten Akatemialta Kanuunan koordinoitavaksi siirtynyt Haaveverkosto on tarkoitettu erityisesti niille nuorisotyöntekijöille, jotka työskentelevät avustusten ja yhteistyön kehittämisen parissa.