Haaveverkosto

Viime syksynä Nuorten Akatemialta Kanuunan koordinoitavaksi siirtynyt Haaveverkosto on tarkoitettu nuorten parissa kunnissa, seurakunnissa ja järjestöissä työskenteleville.

Haaveverkostossa mietitään, miten eri toimijat voisivat yhdessä suunnitella, toteuttaa, kehittää ja arvioida nuorille suunnattuja toimintoja ja palveluja. Kuntien nuorisopalveluissa verkostosta hyötyvät eniten ne työntekijät, joiden työtehtäviin liittyvät avustukset tai yhteistyön kehittäminen.

Haaveverkosto kokoontui ensimmäistä kertaa Kanuunan koordinoimana Jyväskylässä 6.–7. toukokuuta. Seuraavan kerran verkosto kokoontuu Helsingissä 27.–28. marraskuuta. Tapaamista fasilitoi Kirkkohallitus. Tapaamisen ohjelma aikatauluineen on Haaveverkoston omassa materiaalipankissa.

22.10.2019
Haaveverkoston seuraava tapaaminen järjestetään Helsingissä 27.–28. marraskuuta. Tapaamisen teemana on nuorten ympäristöahdistus.
14.05.2019

Jyväskylässä 6.–7. toukokuuta järjestetyssä verkostotapaamisessa oli mukana myös livekuvittaja Linda Saukko-Rauta. Saukko-Rauta kiteytti ja visualisoi verkostoa ja sen toimintaa tapaamisen aikana näkemänsä ja kuulemansa perusteella.…

28.03.2019
Haaveverkosto kokoontuu ensimmäistä kertaa Kanuunan verkostona 6.–7. toukokuuta Jyväskylässä. Viime syksynä Nuorten Akatemialta Kanuunan koordinoitavaksi siirtynyt Haaveverkosto on tarkoitettu erityisesti niille nuorisotyöntekijöille, jotka työskentelevät avustusten ja yhteistyön kehittämisen parissa.