Haaveverkosto

Viime syksynä Nuorten Akatemialta Kanuunan koordinoitavaksi siirtynyt Haaveverkosto on tarkoitettu nuorten parissa kunnissa, seurakunnissa ja järjestöissä työskenteleville.

Haaveverkostossa mietitään, miten eri toimijat voisivat yhdessä suunnitella, toteuttaa, kehittää ja arvioida nuorille suunnattuja toimintoja ja palveluja. Kuntien nuorisopalveluissa verkostosta hyötyvät eniten ne työntekijät, joiden työtehtäviin liittyvät avustukset tai yhteistyön kehittäminen.

Haaveverkosto tapasi edellisen kerran Helsingissä 27.–28. marraskuuta 2019. Seuraava tapaaminen oli määrä järjestää 11.–12. toukokuuta 2020, mutta tilaisuus on päätetty peruuttaa.

29.04.2020

Haaveverkosto kokoontui Osaajat Online -keskustelutuokiossa keskiviikkona 29.4. Tunnin mittaisen tuokion aikana Kanuunan serverille tätä verkostoa varten tehdylle kanavalle poikkesi 14 verkoston toiminnasta kiinnostunutta nuorisotyön…

07.04.2020

Tunnin mittaiset Osaajat Online -tuokiot ovat avoimia kaikille nuorisotyön ammattilaisille ja ne järjestetään Discordissa Kanuunan serverillä.

Keskustelutuokioissa voi vaihtaa poikkeustila-ajan kuulumisia ja jakaa kokemuksia samaa…

22.10.2019
Haaveverkoston seuraava tapaaminen järjestetään Helsingissä 27.–28. marraskuuta. Tapaamisen teemana on nuorten ympäristöahdistus.
14.05.2019

Jyväskylässä 6.–7. toukokuuta järjestetyssä verkostotapaamisessa oli mukana myös livekuvittaja Linda Saukko-Rauta. Saukko-Rauta kiteytti ja visualisoi verkostoa ja sen toimintaa tapaamisen aikana näkemänsä ja kuulemansa perusteella.…

28.03.2019
Haaveverkosto kokoontuu ensimmäistä kertaa Kanuunan verkostona 6.–7. toukokuuta Jyväskylässä. Viime syksynä Nuorten Akatemialta Kanuunan koordinoitavaksi siirtynyt Haaveverkosto on tarkoitettu erityisesti niille nuorisotyöntekijöille, jotka työskentelevät avustusten ja yhteistyön kehittämisen parissa.