Valmiusverkosto

Nuorisotyön valmiusverkoston koordinaatio siirtyi Kanuunalle tämän vuoden alussa, kun Allianssin ja Suomen Mielenterveysseuran yhteinen Nuorisotyön kriisivalmiuden kehittämishanke päättyi. Verkosto kehittää toimintoja tehostetun nuorisotyön ja valmiussuunnittelun ympärille. Lisäksi se pyrkii tuomaan esiin nuorisotyön osaamista kriisitilanteissa.

Valmiusverkosto kokoontui edellisen kerran Jyväskylässä 8. tammikuuta. Seuraava verkostotapaaminen järjestetään Torniossa 10.–11. lokakuuta. Tapaamispaikkana on seurakunnan omistama Antinsaaren leirikeskus.

12.09.2019
Valmiusverkoston tapaaminen järjestetään Torniossa 10.–11. lokakuuta. Ilmoittaudu mukaan!
13.08.2019
Mitä teet, kun kriisi koskettaa useita nuoria yhtä aikaa? Varaudu mahdolliseen kriisitilanteeseen kunnassasi ja osallistu Kanuunan Valmiusverkoston toteuttamaan tehostetun nuorisotyön koulutukseen. Maksuton koulutus on tarkoitettu nuorisotyön valmiussuunnitelman tekemisestä kiinnostuneille kuntien ja seurakuntien työntekijöille.
19.06.2019
Kanuunan Valmiusverkosto tarjoaa kuntien ja seurakuntien nuorisotyöntekijöille koulutusta tehostetusta nuorisotyöstä ja nuorisotyön valmiussuunnittelusta. Koulutuspäiviä järjestetään useilla eri paikkakunnilla syyskuusta alkaen. Koulutuksesta hyötyvät eniten ne työntekijät, jotka ovat kiinnostuneita kriisitilanteiden varalle laadittavan valmiussuunnitelman tekemisestä ja sitä varten tarvittavan yhteistyöryhmän kokoamisesta.
16.01.2019
Nuorisotyön valmiusverkosto kokoontui ensimmäistä kertaa Kanuunan koordinoimana Jyväskylässä 8. tammikuuta. Valmiussuunnitelmat ja -mallit, kuten kaikki muutkin verkostossa tuotetut materiaalit, ovat kaikkien kuntien hyödynnettävissä ja niitä pääsee tarkastelemaan Valmiusverkoston oman materiaalipankin kautta.
21.11.2018
Valmiusverkosto tapaa tiistaina 8. tammikuuta 2019 Jyväskylässä. Kanuunan järjestämään verkostotapaamiseen ovat tervetulleita jo Allianssin koordinoimassa hankkeessa mukana olleet sekä uudet, teemasta kiinnostuneet nuorisotyöntekijät. Ilmoitautuminen verkostotapaamiseen on käynnissä.
15.10.2018

Nuorisotyön valmiusverkosto kokoontuu tehostetun nuorisotyön äärelle Kirkon kasvatuksen päivät -tapahtumassa Jyväskylässä. Verkoston asiantuntemusta hyödynnetään tapahtumaan liittyvässä tilaisuudessa, joka järjestetään Veturitalleilla 9.…