Kalenteri

Kanuunan kalenterista saa tietoa nuorisotyön ammattilaisille suunnatuista tilaisuuksista, kuten koulutuksista, tapahtumista ja seminaareista. Kanuunan järjestämien tilaisuuksien lisäksi kalenteri sisältää tietoa myös muiden tahojen tarjonnasta. Nuorisotyöntekijöille erilaisia tilaisuuksia järjestävät toimijat voivat hyödyntää kalenteria laatimalla omia ilmoituksiaan.

Kanuuna ei vastaa kalenterissa olevien ilmoitustietojen sisällöistä. Vastuu ilmoituksen ja siinä mainitun tilaisuuden sisällöstä on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tilaisuuden järjestäjätaholla. Kalenteria ylläpitää Kanuuna.

 
 
3.12.2019 11:00
 - 4.12.2019 14:30
Kouvolankatu 28, 45100 Kouvola, Kouvola

Kouvolassa 3.–4. joulukuuta järjestettävä Kanuunan digiseminaari tarjoaa hurjasti hyödyllistä tietoa digitalisaatiosta nuorisotyöntekijöille.

Luvassa on huippuasiantuntijoita, kuten hakkerina ja tietoturva-asiantuntijana mainetta niittänyt Benjamin Särkkä, joka kertoo tietoturvasta ja digitaalisen maailman uhista helposti ymmärrettävällä tavalla. Esitysten ja puheenvuorojen lisäksi seminaari sisältää työpajoja, joissa voi kokeilla erilaisia digivempaimia ja esitellä omia digitaalisia innovaatioita, käytäntöjä tai menetelmiä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan maksuttomaan seminaariin Kanuuna uutiset 16 / 2019 -uutiskirjeen kautta.

13.12.2019 9:00
 - 13.12.2019 15:30
Hotelli Lasaretti, Puisto-sali (B talon 2. kerros), Kasarmintie 13b, Oulu

Maksuton koulutus on tarkoitettu nuorisotyön valmiussuunnitelman tekemisestä kiinnostuneille kuntien ja seurakuntien työntekijöille. Osallistujille tarjotaan kahvit. Lounas on omakustanteinen.

Kuuden tunnin mittainen koulutuspäivä sisältää muun muassa seuraavat osiot:

  • Mitä tarkoittaa tehostettu nuorisotyö
  • Mitä tarkoittaa valmiussuunnitelma nuorisotyössä
  • Tehostettu nuorisotyö ja jälkihuolto
  • Paikallinen yhteistyö ja sen merkitys kriisitilanteessa: oman kriisisuunnitelman alkuun laittaminen otsikkotasolla.

Ilmoittautuminen: 9.12. mennessä. Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä. Ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot

Sari Lahdenperä
Oulun kaupunki
p. 044 703 8245
sari.lahdenpera@ouka.fi