Valtakunnallinen TikTok verkosto 2/100 nuorisoalan ammattilaisille

Lähettänyt Anonyymi (ei varmistettu) Ke, 11/08/2023 - 16:15
Päivämäärä
Lopetuspäivämäärä
Järjestäjä
Helsingin kaupunki, nuorisotoimi
Tapahtumapaikka
Teams
Paikkakunta
Verkossa

Tervetuloa valtakunnalliseen nuorisotyöntekijöiden TikTok verkostoon!

Tervetulleita ovat kaikki nuoriso-ohjaajat / nuorisotyön ammattilaiset, jotka tekevät nuorisotyötä nimen omaan TikTokissa  (olipa työnantajana kunta, kaupunki, kolmas-sektori tms. jne.).  

Rautalanka idea:

TikTok on yhteinen tila, jossa nuoria kohdataan yhdenvertaisesti yli kuntarajojen.
Me tunnistetaan TikTok yhteisenä työpaikkana, jossa toimitaan yhteisellä asialla, joten olisi hyvä tuntea hieman toisiamme ja jokaisen kiinnostuksen kohteita, vahvuuksia ja rajojakin. 

”Kun meillä kohdataan muun paikkakunnan nuoria, niin jossain muualla kohdataan taas meidän nuori”
 

Tavataan siis kerran kuussa ”etäkahvittelulla", vaihdellen ti ja to päivien välillä, tämä on non-stop-verkosto, johon voi tulla matalalla kynnyksellä kurkkaamaan ilman sitoutumista.

Meitä ammattilaisia / turvallisia aikuisia on monia ja monen laisia! Verkostoituminen tukee myös nuorten mahdollisuutta löytää itselle sopiva persoona erilaisiin elämän pohdintoihin. 

Kahveilla on tarkoitus jakaa ohjaajien-some tilejä ja tutustua hieman sisältöihin ja tyyleihin, kiinnostuksen kohteisiin ja aiheisiin joihin voisimme toisiamme kutsua/tägätä mukaan ja mitä voi luontevasti esitellä (meidän ei tarvitse tägätä toisiamme vaan huoliin ja murheisiin).
 

Somea myös tehdään helposti yksin, mutta siellä ei tarvitse olla yksin.
 

Otamme mukaan mahdollisimman vähän pyrokratiaa ja kun ei tehdä yhteisiä virallisia linjauksia, voidaan keskittyä innostamaan, onnistumaan ja epäonnistumaan yhdessä =)

Jos teet TikTokissa työtä tiedotuskärjellä, niin kahveilta voi silti saada ideoita ja materiaalia vaikka duetoitavaksi, mutta nimen omaan se nuorisotyöllinen ote on meidän kahvien keskiössä.
 

Ja tällä linkillä varmaan pääsee mukaan: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä
tai/ja sitten petri.koikkalainen@hel.fi voi laittaa kysymyksiä ja mukaan hyppy toiveita =)
 

Kellonaika on toistaiseksi aina 14-15, mutta kuukausittain vaihdellen ti ja to päivien välillä, eli jatkoa seuraa tänä vuonna 19.12. ja 2024 kevään päivät: 18.1., 20.2., 21.3., 23.4. ja 23.5.