Cafe Walkers -teemana päihteet – pitäisikö niistä taas puhua?

Lähettänyt Anonyymi (ei varmistettu) To, 11/10/2022 - 16:54
Päivämäärä
Lopetuspäivämäärä
Järjestäjä
Aseman Lapset ry
Tapahtumapaikka
Kampin Walkers-kahvila, osoitteessa Urho Kekkosen katu 4–6, 00100 Helsinki.
Paikkakunta
Helsinki

Millaista nuorten päihteidenkäyttöä eri tahot ovat viime aikoina kohdanneet? Käymmekö tarpeeksi nuorten kanssa keskustelua siitä, miksi päihteitä käytetään? Millaista puhetta nuoret päihteistä tuottavat?

Aseman Lapset kutsuu aamukahvin äärelle keskustelemaan ja kokoamaan eri tahojen näkemyksiä siitä, miten ilmiö näyttäytyy, pitäisikö meidän tehdä jotain enemmän ja mitä toimivia keinoja meillä jo on.

Keskustelua alustavat erityisohjaaja Hanna Malmström Helsingin lastensuojelun Toivo-yksiköstä, jalkautuva etsivä nuorisotyöntekijä Sauli Taipale Espoon nuorisopalveluilta sekä rikoksilla oireilevien nuorten parissa työskentelevä Tomas Luoto Aseman Lapsilta. Alustajaksi on myös kutsuttu poliisin edustaja (varmistuu pian).

Tilaisuuden juontaa ja keskustelua fasilitoi Eliisa Ahlstedt.

Ilmoittaudu mukaan: https://aseman-lapset-ry-lv.creamailer.fi/survey/vymfmj0u7sfom

Cafe Walkers on Aseman Lasten järjestämä lapsia ja nuoria työssään kohtaaville ammattilaisille ja asiantuntijoille tarkoitettu keskustelutilaisuus. Aiheena on jokin ajankohtainen lapsiin ja nuoriin liittyvä ilmiö. Keskustelua viritetään aiheeseen liittyvillä asiantuntija-alustuksilla. Tämän jälkeen sana on vapaa.