Creating Safer Spaces – Human Rights and Diversity as Foundations in Youth Work

Lähettänyt Anonyymi (ei varmistettu) Ti, 12/10/2019 - 09:53
Päivämäärä
Lopetuspäivämäärä
Järjestäjä
Opetushallitus / Erasmus+ Youth in Action
Tapahtumapaikka
Helsinki
Paikkakunta
Helsinki

Creating Safer Spaces – Human Rights and Diversity as Foundations in Youth Work -koulutus antaa sinulle paremman käsityksen ihmisoikeuksien roolista nuorisotyössä ja pääset tutustumaan vähemmistöjä edustavien nuorten asemaan ja tilateeseen. Voit myös samalla miettiä omien palvelujesi avoimuutta ja sopivuutta kaikenlaisille nuorille. Moninaisuuden ymmärtämisen kautta opit tukemaan kaikkia nuoria heitä palvelevalla tavalla. Koulutuksen kautta ymmärrät myös paremmin vähemmistöstressiä ja miltä se nuorista tuntuu.

Tässä koulutuksessa pääset hieman syvemmälle ihmisoikeuksien käsitykseen sekä pääset vertailemaan työtäsi eurooppalaisten nuorisotyöntekijöiden kanssa. Koulutukseen osallistuu nuorisotyöntekijöitä koko Euroopan sekä myös EU:n itärajan takaa.

Koulutus sopii hyvin perusnuorisotyöntekijöille, kuin myös palveluja suunnitteleville henkilöille. Kunnat, joissa yhdenvertaisuusstrategiaa kehitetään tai yhdenvertaisuus on keskustelussa, tämä koulutus voi antaa näkökulmaa.

Koulutus järjestetään EU:n Erasmus+ -ohjelman tuella ja yhteistyössä Ihmisoikeusliiton kanssa. Kouluttajina toimivat suomalaisia nuorisotyöntekijöitä ihmisoikeuksista kouluttaneet Aija Salo ja Eeva Tupi Ihmisoikeusliitosta.

Hakuaika päättyy 10.1.2019