Hatkassa x Nuorisotyöntekijät

Lähettänyt Anonyymi (ei varmistettu) Ti, 10/31/2023 - 10:36
Päivämäärä
Lopetuspäivämäärä
Järjestäjä
Pesäpuu ry
Tapahtumapaikka
Verkossa
Paikkakunta
Verkossa

Pesäpuu ry:n Hatkassa – sijaishuoltopaikasta luvatta poistuminen ja sinne palaamatta jättäminen -hanke järjestää nuoristyöntekijöille suunnatun Hatkassa x nuorisotyöntekijät -iltapäivätilaisuuden etäyhteyksillä Microsoft Teamsissa perjantaina 17.11.2023 klo 13.00–15.00. Iltapäivätilaisuus on suunnattu kaikille nuorisotyötä tekeville ja hatkaamista eli sijaishuollosta kadonneita nuoria omassa työssään kohtaaville nuorisotyön ammattilaisille. Myös nuorisotyötä opiskelevat, tutkivat, kehittävät ja johtavat henkilöt ovat tervetulleita mukaan.

Iltapäivätilaisuuden tarkoituksena on tarjota tietoa hatkaamisesta, mahdollistaa yhteinen keskustelu aiheesta ja tarjota suuntaviivoja Hatkassa-hankkeen kehittämistyölle nuorisotyötä tekevien ammattilaisten näkemyksien pohjalta. Tilaisuuden aluksi Hatkassa-hankkeen työntekijät johdattelevat osallistujat aiheen äärelle omalla alustuksellaan, jonka jälkeen keskustellaan puheenvuoron ja yleisesti hatkaamisen nostattamista kysymyksistä, ajatuksista ja kehittämistarpeita. Tilaisuuden lopuksi Hatkassa-hankkeen työntekijät kertovat hankkeen ja ilmiön parissa tehtävästä kehittämistyöstä jatkossa.

Tilaisuuteen voi osallistua yksin omalta laitteelta tai yhdessä esimerkiksi oman tiimin jäsenten kanssa samassa tilassa samalta laitteelta. Kaikilta osallistujilta toivotaan oma, henkilökohtainen ilmoittautuminen. Osallistumislinkin iltapäivätilaisuuteen saa ilmoittautumisen vastausviestissä.

Tilaisuuden ohjelma:

Klo 13.00 – 13.45 – Hatkassa Suomessa – puheenvuoro, Hatkassa-hankkeen työntekijät

Klo 13.45 – 13.55 – Jaloittelutauko

Klo 13.55 – 14.45 – Yhteistä keskustelua hatkaamisesta ja nuorisotyöstä

Klo 14.45 – 15.00 – Yhteenveto ja lopetus – Mitä Hatkassa-hanke tekee jatkossa

Linkki lisätietoihin / ilmoittautumiseen