Julkisiin tiloihin jalkautuvan työn koulutus

Lähettänyt Anonyymi (ei varmistettu) To, 10/20/2022 - 08:41
Päivämäärä
Lopetuspäivämäärä
Järjestäjä
Aseman Lapset ry
Tapahtumapaikka
verkossa
Paikkakunta
verkkokoulutus

Mitä kaikkea jalkautuva nuorisotyö on? Millä repliikillä nuorten kohtaamisen julkisissa tiloissa voi aloittaa? Menettääkö nuorisotyöntekijä nuorten luottamuksen, jos hän toimii yhteistyössä poliisin kanssa?

Aseman Lapset ry järjestää nuorisotyöntekijöille avoimen jalkautuvan työn koulutuksen, jossa syvennytään käytännönläheisesti muun muassa siihen miten nuoria Aseman Lasten jalkautuvassa työssä kohdataan, milloin ja miten ajanviettoon puututaan, mitä työturvallisuuteen liittyviä seikkoja tulee huomioida ja miten kadulta saatavaa tietoa hyödynnetään moniammatillisessa yhteistyössä. ​Lisäksi koulutuksessa pohditaan, miten työmuodon voi sisällyttää nuorisotyön kokonaisuuteen. Huomioimme koulutuksen sisällössä osallistujien toiveita, joita kartoitamme ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutus on maksuton ja järjestetään etäkoulutuksena. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

Aika: ti 1.11. klo 12–15

Paikka: etätoteutus Teamsissa. Osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse.

HUOM! Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 10. Koulutus tallennetaan myöhempää käyttöä varten.

Lisätietoja: Taina Viikari, yhteisökehittäjä, Löytävä nuorisotyö ja Walkers-bussi, 0504404133, taina.viikari@asemanlapset.fi