Solidaarisuushankkeista tukea nuorten toiminnalle

Lähettänyt Anonyymi (ei varmistettu) Ke, 08/25/2021 - 10:27
Päivämäärä
Lopetuspäivämäärä
Järjestäjä
Rauhankasvatusinstituutti
Tapahtumapaikka
Online
Paikkakunta
Helsinki

Onko toiminnassanne mukana nohevia nuoria, jotka haluavat muuttaa maailmaa? Haluaisivatko he esimerkiksi tehdä podcast-sarjan tai vihreät virtuaaliset musiikkifestarit?

EU tarjoaa tukea solidaarisuutta edistäville nuorten projekteille, me puolestamme autamme tuen hakemisessa. Tukea voi hakea vähintään viiden nuoren (18–30-v) porukka, vuoden kestävää projektia varten voi saada jopa 6 000 euroa Euroopan solidaarisuusjoukoilta.

Rauhankasvatusinstituutti järjestää 2.9.2021 klo 14 verkkotapaamisen, jossa esitellään mistä rahoituksessa oikein on kyse. Organisaatioille suunnatussa verkkotilaisuudessa kerromme perusasiat rahoituksesta, sen ehdoista ja hakemisesta.

Tapaamisen jälkeen käynnistyvät nuorten omat työpajat, johon voitte ohjata toimintanne piirissä olevat nuoret ja tuemme heitä hakemuksen tekemisessä. Etätyöpajoissa esittelemme aiemmin toteutettuja projekteja, autamme hahmottelemaan ideasta projektisuunnitelman, selvennämme EU:n hakemusjargonia ja tarjoamme ammattilaisten tukea ja mentorointia hakemusten työstämiseen.

Jos sinulle nousee minkäänlaisia kysymyksiä etätyöpajaan tai solidaarisuushankkeisiin liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä Rauhankasvatusinstituutin Mira Ruokolaiseen: (mira.ruokolainen[at]rauhankasvatus.fi).

Lisätietoa solidaarisuusprojekteista: https://www.oph.fi/fi/ohjelmat/solidaarisuusprojekti

Linkki lisätietoihin / ilmoittautumiseen