Kalenteri

Kanuunan kalenterista saa tietoa nuorisotyön ammattilaisille suunnatuista tilaisuuksista, kuten koulutuksista, tapahtumista ja seminaareista. Kanuunan järjestämien tilaisuuksien lisäksi kalenteri sisältää tietoa myös muiden tahojen tarjonnasta. Nuorisotyöntekijöille erilaisia tilaisuuksia järjestävät toimijat voivat hyödyntää kalenteria laatimalla omia ilmoituksiaan.

Kanuuna ei vastaa kalenterissa olevien ilmoitustietojen sisällöistä. Vastuu ilmoituksen ja siinä mainitun tilaisuuden sisällöstä on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tilaisuuden järjestäjätaholla. Kalenteria ylläpitää Kanuuna.

 
 
11.2.2020 9:30
 - 11.2.2020 15:00
ilmoitetaan ilmoittautuneille ennen tapahtumaa, Helsinki

Päivän kestävä koulutus auttaa sinua ymmärtämään, miten Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalvelu voi palvella sinun organisaatiotasi ja sen nuoria. Saat konkreettisen näkökulman siihen, miten vapaaehtoispalvelu istuu juuri teidän organisaationne toimintaan ja saat vinkkejä hankkeiden konkreettiseen toteutukseen Jutta Kivimäeltä ja Annina Kurjelta.

Koulutuksessa kerrotaan hyviä esimerkkejä vapaaehtoispalvelun käytöstä esim. työpajatoiminnan tai kunnallisen nuorisotyön raameissa. Saat myös konkreettiset askelmerkit toiminnan aloittamiselle.

Ilmoittautuminen 21.1.2020 mennessä

12.2.2020 0:00
 - 13.2.2020 0:00
Mikkeli, Mikkeli

Valtakunnallisten etsivän nuorisotyön päivien 2020 teemana on nuorten yksinäisyys ja etsivän nuorisotyön mahdollisuudet ilmiön äärellä. Rinnakkaisseminaareissa kuulemme ajankohtaisia avauksia sekä tutustumme työn moniin muotoihin.
Tapahtuma tarjoaa mielenkiintoista sisältöä sekä etsiville nuorisotyöntekijöille että esimiehille. Messualueella juhlimme uuden oppimista ja tarjolle tulee kattava kokoelma kiinnostavia lisäkoulutuksia.
Lisätietoja löytyy valtakunnallisen työpajayhdistyksen nettisivuilta.