Kalenteri

Kanuunan kalenterista saa tietoa nuorisotyön ammattilaisille suunnatuista tilaisuuksista, kuten koulutuksista, tapahtumista ja seminaareista. Kanuunan järjestämien tilaisuuksien lisäksi kalenteri sisältää tietoa myös muiden tahojen tarjonnasta. Nuorisotyöntekijöille erilaisia tilaisuuksia järjestävät toimijat voivat hyödyntää kalenteria laatimalla omia ilmoituksiaan.

Kanuuna ei vastaa kalenterissa olevien ilmoitustietojen sisällöistä. Vastuu ilmoituksen ja siinä mainitun tilaisuuden sisällöstä on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tilaisuuden järjestäjätaholla. Kalenteria ylläpitää Kanuuna.

 
 
3.6.2019 13:00
 - 3.6.2019 16:00
Kirkkokatu 21 E, 2. krs. neuvottelutila, Lahti

Kanuuna järjestää keskustelutilaisuuden ja kokoaa näkemyksiä seuraavan valtakunnallisen nuorisotyön ja -politiikan ohjelman eli VANUPO:n sisällöistä Lahdessa 3. kesäkuuta kello 13.00–16.00.

Tilaisuuteen osallistuu Kanuunan ohjausryhmäläisiä, johtamisen verkoston jäseniä ja Kuntaliiton asiantuntija. Myös muut VANUPO-sisällöistä kiinnostuneet voivat ilmoittautua mukaan tapaamiseen sähköpostitse osoitteella suvi.lappalainen@lahti.fi.

7.6.2019 12:00
 - 7.6.2019 16:00
Finnkino Iso Omena, sali 3, Espoo

Nuorten Palvelu ry täyttää tänä vuonna 50 vuotta! Tule mukaamme juhlistamaan työtämme nuorten kaupallisilla reviireillä ja kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja nuorista kauppakeskuksissa ja muissa kaupallisissa tiloissa.

Seminaarin pukukoodi on Smart casual ja se on osallistujilleen maksuton. Ilmoittaudu mukaan 10.10. mennessä.