Pienet kunnat

Pienten ja harvaan asuttujen kuntien nuorisotyöntekijöiden verkosto, lyhyesti Pienten kuntien verkosto, tarjoaa vertaistuellisen foorumin yksin tai hyvin pienin resurssein kunnallisessa nuorisotyössä kamppaileville.
Verkoston tarkoituksena on mahdollistaa oman työn kehittäminen, toisten vastaavassa tilanteessa työskentelevien kohtaaminen, toimivien yhteistyömallien jakaminen ja vaikka työnohjaus, jos sellaista ei omassa kunnassa ole saatavilla.

Verkoston ensimmäinen tapaaminen järjestettiin Mikkelissä 30.–31. lokakuuta 2019. Seuraavaa varsinaista taapaamista ei vielä ole sovittu, mutta keskutelua siitä on mahdollista käydä verkkovälitteisesti Osaajat Online -tuokioissa, joita järjestetään Discordissa Kanuunan serverillä. Tervetuloa mukaan keskusteluun!
 

07.04.2020

Tunnin mittaiset Osaajat Online -tuokiot ovat avoimia kaikille nuorisotyön ammattilaisille ja ne järjestetään Discordissa Kanuunan serverillä.

Keskustelutuokioissa voi vaihtaa poikkeustila-ajan kuulumisia ja jakaa kokemuksia…

04.09.2019
Yksin tai vähin resurssein kunnallisessa nuorisotyössä kamppailevat nuorisotyöntekijät verkostoituvat Mikkelissä 30.–31. lokakuuta ensimmäistä kertaa. Tervetuloa mukaan uuteen verkostoon!