Nuorisotyötä koulussa tai oppilaitoksissa tekevien tulevat tapahtumat

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 To, 03/18/2021 - 12:43

Uusille koulunuorisotyöntekijöille on luvassa oma vertaiskeskustelutuokionsa ja oppilaitoksissa työskentelevien sekä jopo-ohjaajien keskustelutuokiot saavat jatkoa vielä tämän kuun aikana. Huhtikuusta alkaen kouluissa työskenteleville on tarjolla teemallisia Teams-tuokioita.

Oppilaitoksissa nuorisotyötä tekeville

Oppilaitoksissa nuorisotyötä tekevien seuraava keskustelutuokio on tiistaina 23. maaliskuuta kello 14.00–15.00 Discordissa. Aiheena on nuorisotyön hyvät käytänteet ja haasteet etäkouluaikana. Keskustelua käydään Kanuunan serverillä Nuorisotyö koulussa -kanavalla.

Uusille koulunuorisotyöntekijöille

Nuorisotyötä koulussa aloittelevien tai hiljattain aloittaneiden oma keskustelutuokio järjestetään Teamsissa 25. maaliskuuta kello 14.00–15.30. Ilmoittaudu ennakkoon ja tule mukaan jakamaan ajatuksia ja ideoita vertaisten kesken.

Ilmoittaudu mukaan tästä. Saat paluupostina Teams-osallistumislinkin.

Jopo-ohjaajille

Joustavan perusopetuksen jopo-ohjaajien keskustelutuokio on tiistaina 30. maaliskuuta kello 14.00–15.30 Discordissa. Tuokiossa puhutaan muun muassa jopo-oppilaiden TET-jaksoista ja siitä, miten koulua on käyty Koronasta huolimatta. Keskustelua käydään Kanuunan serverillä Nuorisotyö koulussa -kanavalla. Mukana keskustelussa on YAMK-opinnäytetyötä jopo-toiminnasta tekevä Anna Uusitalo.

Nuorisotyötä koulussa tekevien teemalliset kahvituokiot

Huhtikuusta alkaen nuorisotyötä koulussa tekeville ryhdytään järjestämään teemallisia kahvituokioita Teamsissa. Näissä kahvipöytäkeskusteluissa samaan pöytään istahtaa myös muiden ammattikuntien edustajia. Vierailijoiksi kutsutaan koulunuorisotyölle keskeisiä henkilöitä, kuten vaikkapa rehtoreita tai terveydenhoitajia.

Keskusteluja on tarkoitus käydä säännöllisesti kerran kuukaudessa. Laita nyt jo kalenteriisi tiistait 13. huhtikuuta ja 18. toukokuuta kello 14.00–15.30. Lisää tietoa teemoista, vierailijoista ja osallistumislinkeistä on luvassa lähempänä tapaamisten ajankohtia.

Yhteyshenkilö

Jos et jostain syystä saa Teams-osallistumislinkkiä tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä Ulla-Riitta Moilaseen.

Ulla-Riitta Moilanen
suunnittelija
Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna
p. 050 559 4125
ulla-riitta.moilanen@lahti.fi

Palaa takaisin