Verkkotreffien teemana nuorisotyön näkyväksi tekeminen pienissä ja harvaan asutuissa kunnissa

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Pe, 10/16/2020 - 07:02

Miten nuorisotyön toimintaedellytyksiä kunnassa voidaan yksittäisen nuorisotyöntekijän toimesta vahvistaa? Entä miten työn merkityksellisyyden kuvaamista voi käyttää perusteluna?

Pienten ja harvaan asuttujen kuntien nuorisotyöntekijöiden treffit järjestetään Teamsissa 27.10. kello 14.00–16.00. Tällä kertaa keskustelu viedään hyvien käytäntöjen esittelyjen tuolle puolen. Tarkastelemme ryhmässä osallistujien erilaisia onnistumisia ja yritämme löytää vastauksen kysymykseen, miksi jokin nuorisotyöllinen juttu lyö itsensä läpi ja joku muu asia yrityksistä huolimatta jumittaa.

Tarjolla on siis aika ja paikka vertaiskehittämiseen! Tapaaminen on työskentelyn helpottamiseksi siirretty Teamsiin ja se toteutuu osittain myös pienryhmissä. Tähän tilaisuuteen mukaan mahtuu 20 nopeinta ja ilmoittautuminen päättyy 23.10.

(Edit. 16.10. klo 12.10) Vastaavia tilaisuuksia järjestetään lisää, jos halukkaita osallistujia ilmoittautuu ennemmän kuin tällä kertaa mukaan mahtuu. Uusista tilaisuuksista ja niiden ajankohdista tiedotetaan sitä mukaa, kun tilaisuuksia sovitaan. Eli jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, tai et mahdu ensimmäiseen, niin huoli pois!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Palaa takaisin