Webinaarin ohjelma on tarkentunut -ilmoittaudu mukaan!

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 To, 02/11/2021 - 14:23

Ihmisoikeusliitto ja Kanuuna järjestävät Nuorisotyö ihmisoikeuksia edistämässä -webinaarin torstaina 18. helmikuuta kello 13.00–15.00.

Webinaarissa keskustellaan siitä, mitä ihmisoikeudet merkitsevät nuorisotyössä. Ihmisoikeuksia ja nuorisotyötä on käsitelty muun muassa Ihmisoikeusliiton toteuttamassa Ihmisoikeudet haltuun nuorisotyössä -hankkeessa.

Nuorten paneelissa keskustellaan yhdenvertaisuudesta ja ihmisoikeuksista nuorisotyössä nuorten näkökulmasta. Panelistit ovat Selda Demirtas, yhteisöpedagogi ja vammaisaktivisti, Dimitri Lindgren, projektityöntekijä, Suomen Romaniyhdistyksen Au mensa hanke, Anni-Sofia Niittyvuopio, Saamelaiskäräjien nuorisoneuvoston puheenjohtaja ja Alex Oksanen Trasekin hallituksen jäsen. Paneelin juontaa ihmisoikeuksien asiantuntija Aija Salo Ihmisoikeusliitosta.

Kommenttipuheenvuoron pitää tutkija, VTT Marja Peltola Tampereen yliopistosta ja Ihmisoikeusliiton puheenvuoron pääsihteeri Kaari Mattila. Lisäksi webinaarissa kuullaan muita puheenvuoroja. Webinaarin juontaa koomikko Eve Kulmala.

Ilmoittaudu mukaan 15. helmikuuta mennessä. Tervetuloa kaikki teemasta kiinnostuneet!

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin tästä.

Saavutettavuustiedot: Webinaari toteutetaan verkossa. Sitä voi seurata tietokoneella tai älypuhelimella, jossa on nettiyhteys. Webinaari on suomenkielinen. Puheenvuorot tulkataan suomalaiselle viittomakielelle. Webinaarista julkaistaan jälkeenpäin suomeksi tekstitetty tallenne.

Palaa takaisin