Valtakunnalliselle verkkonuorisotilalle kootaan pääkäyttäjäryhmä

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Pe, 01/27/2023 - 07:14

Valtakunnallisen verkkonuorisotilan suunnittelu etenee, ja nyt on aika koota ryhmä pääkäyttäjiä. Haemme mukaan nuorisoalan ammattilaisia, joille verkkonuorisotilatyö tai Discord sovelluksena on tuttu. Kun ryhmä on koossa, ryhtyy se pohtimaan asioita ja ominaisuuksia, joita tulee ottaa huomioon valtakunnallisen palvelimen luomisessa.

Hei sinä verkkonuorisotilatyön ja Discordin ammattilainen!

Valtakunnallinen verkkonuorisotila nousi keskustelunaiheeksi keväällä 2022, kun verkossa tehtävän nuorisotyön määrä väheni merkittävästi. Verkkonuorisotilatyön avulla kuitenkin onnistuttiin tavoittamaan nuoria, joita ei fyysisillä tiloilla tavoitettu. Tästä syystä aloimme suunnittelemaan valtakunnallista verkkonuorisotilaa yhdessä kuntien, Verken ja Netarin kanssa.

Syksyllä 2022 tarkoitusta varten perustettiin oma ohjausryhmä, jossa on käsitelty muun muassa valtakunnallisen verkkonuorisotilan hyötyjä, haasteita ja etenemisprosessia. Etenemisprosessissa on siirrytty vaiheeseen, jossa muodostetaan ns. pääkäyttäjien ryhmä. Tavoitteena on luoda kesään mennessä Discordiin palvelin valtakunnalliselle verkkonuorisotilalle.

Lisää tietoa verkkonuorisotilasta saat tästä (PDF).

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Rikuun ja tule mukaan pääkäyttäjien ryhmään!

Riku Tähtinen
suunnittelija
Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna
p. 044 018 7386
riku.tahtinen@lahti.fi

Palaa takaisin