Yhteisöllisen pelaamisen verkkoseminaari

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Ti, 12/08/2020 - 10:37

Verkkoseminaari tarjoaa nuorisotyön ammattilaisille ajankohtaista asiaa ja mielenkiintoisia puheenvuoroja pelaamisen hyödyntämisestä nuorisotyössä. Seminaari järjestetään tiistaina 19. tammikuuta kello 12.00–16.00. Maksuttoman tilaisuuden taustalla on Kanuunan Yhteisöllisen pelaamisen verkosto.

Ohjelma

Aika: ti 19.1.2021 klo 12.00–16.00
Paikka: verkossa Microsoft Teamsin välityksellä
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan ennakkoon, saat paluupostina Teams-osallistumislinkin.

Ilmoittaudu tästä.

Ohjelmaa täydennetään vielä muun muassa kellonaikojen osalta lähempänä seminaarin ajankohtaa.

1) Mika Joensuu, nuorisopäällikkö, Hyvinkään kaupunki: ”Pelitoiminnan vakiinnuttaminen pysyväksi toiminnaksi”

Hyvinkäällä on toteutettu erillistä nuorisotyöllistä pelitoimintaa jo yli 13 vuoden ajan. Miten pelitoiminnan järjestäminen on toteutettu? Millaisia ratkaisuita se on vaatinut? Entä mitä pelitoiminnan järjestäminen vaatii esihenkilöltä?

2) Jari Solismaa, Bittiliiga

Bittiliiga tuo digitaalisen peli- ja harrastustoiminnan osaksi kunnallisia nuorisopalveluita. Tavoitteena on tarjota nuorille innostavaa ja sosiaalista tekemistä - silloinkin kun nuorisotilojen ja -keskusten ovet ovat kiinni. Nuorisotyön näkökulmasta Bittiliiga toimii välineenä, jonka avulla digitaalista nuorisotyötä tehdään. Liiga tarjoaa kuntien ja kaupunkien nuorisopalveluille alustan, jossa nuoret kohdataan ja jonka ympärille mielekästä harrastustoimintaa järjestetään.

3) Joosua Valkeakunnas, Sekasin Gaming

 Mitä Sekasin Gaming on kiteytettynä? Verkkoalusta ja -yhteisö nuorille, jossa on mahdollista saada anonyymisti vertaistukea ja tukea sosiaalialan ammattilaisilta, joita kutsutaan asiantuntijoiksi serverillä sekä mahdollisuus hankkia ystäviä ja/tai vain jutteluseuraa turvallisella ja moderoidulla alustalla.

Lisätietoja

Juha Leskinen
suunnittelija
Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna
p. 044 482 6310
juha.leskinen@lahti.fi

Palaa takaisin