Kouluissa ja oppilaitokissa nuoristyötä tekevien työhyvinvointikoulutus

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Pe, 01/22/2021 - 07:30

Nuorisotyötä koulussa tai oppilaitoksissa tekeville järjestetään työhyvinvointikoulutusta. Kouluttajana on psykoterapeutti ja työnohjaaja Brita Kunelius-Määttä.

Mitä (työ)hyvinvointi on? -koulutus

Aika: 22.2.2021 kello 9.30–14.15
Paikka: verkossa, Microsoft Teams
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 5.2. mennessä. Saat paluupostina Teams-osallistumislinkin.

Ilmoittaudu tästä.

Kun emme enää kykene muuttamaan tilannetta, meidät haastetaan muuttamaan itsemme.
- Psykiatri Viktor E. Frankl (1905–1997)

Koulutuksessa tutustutaan käsitteeseen (työ)hyvinvointi, mitä se on? Teemaa lähestytään koulussa tehtävän nuorisotyön näkökulmasta. Koulutuksen antia voi hyödyntää yleisesti muun muassa hyvinvointia lisäävän kasvun ja kehityksen jäsentämisessä ja ymmärtämisessä. Kouluttajana on psykoterapeutti ja työnohjaaja Brita Kunelius-Määttä.

Ennakkotehtävä

Koulutukseen liittyy ennakkotehtävä. Tehtävänä on lähettää kouluttajalle 1–2 itselle merkityksellistä (työ)hyvinvointiin liittyvää ajatusta, pohdintaa tai kysymystä. Nämä ohjaavat alustuksen, työpajan ja materiaalin räätälöimistä osallistujien tarpeiden mukaiseksi. Ennakkotehtävä on tarkoitettu vain kouluttajalle ja se on täysin luottamuksellinen. Ennakkotehtävä lähetetään osoitteeseen tervemieli@tervemieli.fi  10.2. mennessä.

Lähettäessäsi ennakkotehtävän saat koulutukseen liittyvän materiaalin, kuten oman (työ)hyvinvointisuunnitelman rungon oman tilanteesi jäsentämiseksi. Tätä voit hyödyntää koulutuspäivänä, muuten se jää vain omaan käyttöösi.

Lisätietoja

Ulla-Riitta Moilanen
suunnittelija
Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna
p. 050 559 4125
ulla-riitta.moilanen@lahti.fi

Palaa takaisin