Tehostetun nuorisotyön koulutus Lapin nuorisotyöntekijöille

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 To, 09/01/2022 - 13:32

Tehostetun nuorisotyön verkosto tarjoaa Lapin alueen nuorisotyöntekijöille tehostetun nuorisotyön koulutusta.

Mitä tarkoittaa tehostettu nuorisotyö? Mihin paikallista tehostetun nuorisotyön verkostoa tarvitaan ja miten se perustetaan? Miten toimitaan ja millaista yhteistyötä tarvitaan, kun paikkakunnan nuoria kohtaa ennalta arvaamaton tapaturma, onnettomuus tai muu kriisitilanne ja sen myötä esimerkiksi kollektiivinen suru? Näihin kysymyksiin Kanuunan Tehostetun nuorisotyön verkosto tarjoaa vastauksia koulutuksen avulla.

Kaksiosainen koulutus järjestetään MS-Teamsin välityksellä.

1. osa 26.10.2022 klo 09.00–12.00
2. osa 24.11.2022 klo 09.00–12.00

Edellytämme osallistumista molempiin osiin. Koulutus sisältää ennakko- ja välitehtävän. Koulutukseen suositellaan, mikäli mahdollista, osallistuttavan työparin tai verkostoyhteistyökumppanin kanssa.

Koulutus on tarkoitettu Lapin alueella nuorisotyössä toimiville ammattilaisille sekä nuorisotyötä koordinoiville ja johtaville asiantuntijoille. Koulutus on maksuton ja sen tuottaa Kanuunan Tehostetun nuorisotyön verkoston vertaiskouluttajat, jotka toimivat nuorisotyön kentän ja hallinnon tehtävissä.

Ilmoittaudu mukaan tästä 12.10. mennessä. Saat paluupostina ennakkotehtävän ja MS Teams-osallitumislinkit koulutuksen molempiin osioihin.

Lisätietoja

Reetta Möller
suunnittelija
Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna
p. 050 387 8797
reetta.moller@lahti.fi

Palaa takaisin