Haaveverkosto tapaa yhdessä tekemisen merkeissä

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 To, 03/28/2019 - 12:31

Haaveverkosto kokoontuu ensimmäistä kertaa Kanuunan verkostona 6.–7. toukokuuta Jyväskylässä. Viime syksynä Nuorten Akatemialta Kanuunan koordinoitavaksi siirtynyt Haaveverkosto on tarkoitettu erityisesti niille nuorisotyöntekijöille, jotka työskentelevät avustusten ja yhteistyön kehittämisen parissa.

Haaveverkostossa mietitään, miten kunnalliset toimijat, järjestöt ja seurakunnat voivat yhdessä suunnitella, toteuttaa, kehittää ja arvioida nuorille suunnattuja toimintoja ja palveluja. Pohdimme myös, millaisia perustuksia tarvitaan, jotta voidaan kehittää rakenteita yhdessä tekemiselle ja mitä tarvitaan, että lähtökohtana on nuorten, ei organisaatioiden, tarpeet ja toiveet.

Jyväskylän verkostotapaamisessa työskentelyä fasilitoi Suomen NMKY:n Liiton kehitysjohtaja Ari Inkinen. Tapaamista dokumentoi live-kuvittaja Linda Saukko-Rauta. Ohjelmassa on tulevaisuuden suunnittelun lisäksi myös vinkkien ja kokemusten jakamista kuntien myöntämien järjestöavustusten perusteista, käytännöistä ja raportoinneista. Ilmoittaudu mukaan 19. huhtikuuta mennessä, sillä kaikkia toimijoita tarvitaan yhteisen kuvan luomiseen. Tehdään Haaveverkostosta osallistujiensa näköinen!

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Lisätietoja

Suvi Lappalainen
verkostopäällikkö
Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna
p. 050 383 6453
suvi.lappalainen@lahti.fi

Palaa takaisin