Muuttuvan maailman torilla puhutaan nuorista, demokratiasta ja nuorisotyöstä

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 To, 01/20/2022 - 14:19

Muuttuvan maailman torilla järjestetään tiistaina 15. helmikuuta kello 13.00–14.30 verkkoseminaari teemalla ”Nuoret, demokratia ja nuorisotyö”.

Seminaarissa oikeusministeriön erityisasiantuntija Liisa Männistö kertoo kansallisen demokratiaohjelman 2025 toimeenpanosta nuorten osallisuuden osalta ja erikoissuunnittelija Mikko Cortés Téllez opetus- ja kulttuuriministeriöstä valtakunnallisen nuorisotyön ja –politiikan ohjelman toteutumisen edistämisestä. Lopuksi Nuorisotutkimusverkoston erikoistutkija Anu Gretschel esittelee Erasmus+ rahoitteista Youth Wikiä ja millaista tietoa sieltä löytyy demokratiasta, nuorten osallistumisesta ja nuorisotyöstä niin Suomesta kuin 32 muusta Euroopan maasta.

Kanuunan Muuttuvan maailman torilla käsitellään vaihtuvia aiheita, ajankohtaisia teemoja ja pinnalla olevia ilmiöitä nuorisotyön näkökulmasta. Toritilaisuuksia järjestetään tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Ääneen pääsee se, jolla on asia kerrottavanaan. Lue lisää torista nettisivuiltamme.

Nuoret, demokratia ja nuorisotyö -seminaariin ilmoittaudutaan ennakkoon. Ilmoittaudu mukaan tästä. Ilmoittauduttuasi saat osallistumislinkin sähköpostiisi.

Tilaisuus tallennetaan ja julkaistaan Kanuunan YouTube-kanavalla.

Tervetuloa kuuntelemaan, kysymään ja keskustelemaan!

Yhteyshenkilö

Reetta Möller
suunnittelija
Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna
p. 050 387 8797
reetta.moller@lahti.fi

Palaa takaisin