Nuorisotyö koulussa – Tutustu verkostotapaamisen teemoihin ennakkoon

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 To, 08/15/2019 - 09:42

Verkostotapaaminen rakentuu viiden teeman ympärille. Jokainen osallistuja pääsee valitsemaan itseään eniten kiinnostavan teeman ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen avautuu 30.8. ja se tehdään Kanuuna uutiset -uutiskirjeen mukana kulkevalla lomakkeella.

Teemoista neljä on lahtelaisissa yläkouluissa kokopäiväisesti työskentelevien koulunuorisotyöntekijöiden vetämiä. Koulunuorisotyöntekijöiden parina tutustumiskohteissa ovat teemasta riippuen opettajat, kuraattorit, terveydenhoitajat ja nuorisopalveluiden aluetyöntekijät. Viides teema on toisella asteella tehtävä nuorisotyö ja vetäjinä toimivat Nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juvenian, Allianssin nuorisovaihdon ja Koulutuskeskus Salpauksen toimijat.

Teemat esitellään ensimmäisenä verkostotapaamisen päivänä kaikille yhteisesti. Toisena päivänä, jokainen pääsee tutustumaan valitsemansa teeman mukaiseen kohteeseen. Paikkoja kohteisiin on rajallisesti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Valmistauduthan kertomaan muille myös oman kuntasi käytänteistä. Tarkoituksena on, että verkostossa jaetaan kaikkien mukana olevien kuntien toimintamalleja ja erilaisia tapoja toteuttaa tapaamisen teemoihin liittyviä tehtäviä.

Tutustu teemoihin ja katso lisätietoja verkostotapaamisen ohjelmasta.


Lisätiedot

Suvi Lappalainen
verkostopäällikkö
Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna
p. 050 383 6453
suvi.lappalainen@lahti.fi

Palaa takaisin