Yli 5000 nuorta on vastannut jo

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Pe, 11/11/2022 - 08:29

Nuorten arvioita nuorisotilatoimintaan osallistumisesta on ollut mahdollista kysyä jo noin neljän viikon ajan. Tähän mennessä vastauksensa on antanut yhteensä yli 5000 nuorta.

Luvun voidaan olettaa vielä kasvavan, sillä kaikissa kyselyn toteutukseen ilmoittautuneissa kunnissa ei ole vielä aloitettu vastausten keräämistä. Kysely on avoinna ja nuorten vastauksia voi kerätä 20.11. saakka. Kyselyn toteutukseen on ilmoittautunut mukaan 74 kuntaa 302 nuorisotilallaan.

Kyselyn toteuttaneet kunnat saavat keräämänsä vastaukset valmiina rapotteina Kanuunalta mahdollisesti jo marraskuun lopussa. Raporteista kunnat pääsevät tarkastelemaan nuortensa vastauksia sekä tilakohtaisesti että kokonaisuutena. Tammikuussa omia tuloksiaan pääsee vertailemaan myös valtakunnallisesti, kun Kanuuna julkaisee koonnin kaikkien kuntien vastauksista.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa valtakunnallisesti toteutettuun kyselyyn vastasi 3393 nuorta 53 kunnan 238 nuorisotilasta. Kysely on osa Kyllin hyvän nuorisotyön arviointipakettia, johon kuuluu myös NUPS-prosesseja, määrällisiä mittareita ja laadullisia arviointimalleja.

Lisätietoja

Juha Leskinen
suunnittelija
Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna
p. 044 482 6310
juha.leskinen@lahti.fi

Palaa takaisin