Tulevia verkkotapahtumia ja tuokioita

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Pe, 08/27/2021 - 07:09

Syyskuussa on luvassa peräti neljä erilaista verkkotapahtumaa nuorisotyötä kouluissa tai oppilaitoksissa tekeville. Tervetuloa mukaan kaikki tarjolla olevista aiheista kiinnostuneet!

Osaajat online -tuokio Teamsissa 7.9.

Nuorisotyö koulussa -verkoston keskustelutuokiossa tiistaina 7.9. kello 14.00–15.30 vaihdetaan syyslukukauden aloitukseen liittyvät kuulumiset ja keskustellaan luokkahavannoinnin tavoitteista, menetelmistä ja jatkotyöstöstä. Keskustelua vetää koulunuorisotyöntekijä Ulla-Riitta Moilanen Lahdesta. Liity Teamsissa järjestettävään keskustelutuokioon tästä.

Kasku-työparimallin esittely Discordissa 9.9.

Hankekoordinaattori Heikki Korhonen Kehittämiskeskus Opinkirjosta esittelee luokanvalvojan ja nuorisotyöntekijän työparina toimimisen rakenteeksi kehitettyä Kasku-mallia Discordissa Kanuunan serverillä torstaina 9.9. kello 13.00–14.00. Malli on suunnattu pääasiassa 7.-luokille, mutta sitä voidaan toteuttaa yläkoulussa muillakin luokka-asteilla. Mallia pilotoidaan myös ammatillisessa koulutuksessa. 

Kaskun tarkoituksena on oppilaslähtöisesti tuoda esiin kokemuksia ja toiveita liittyen hyvään ryhmähenkeen ja yhdessä toimimiseen sekä edistää vastuun ottamista ja omaa toimijuutta ryhmässä. Kasku auttaa nuorisotyön ammattilaista asemoitumaan suhteessa koulun kasvattajayhteisöön ja tekee nuorisotyön työotetta ja toimintatapoja tutuksi kouluissa ja oppilaitoksissa. Lue lisää Kasku-mallista.

Palaa takaisin